ADIYAMAN / MERKEZ - İnceler Ortaokulu

Telefon
04162522418 (Santal Numaramızdır Müdür Yard, Müdür, Öğr Odası, Rehberlik Servisi ve hizmetli od.--05057024692--
04162522418 (okul)
İNCELER KÖYÜ İNCELER KÜME EVLERİ NO: 14 MERKEZ / ADIYAMAN
Ulaşım
Okulumuzun Adıyaman İl Merkezine uzaklığı 14 km, kahta ilçesine uzaklığı 20 km dir Okulumuz duble yol olan Adıyaman kahta yoluna 100 metre kadar yakındır ve Adıyamandan kahta ya giderken sağ taraftadır. Adıyaman orman fidanlığının karşısında ve sağlık ocağının bitişiğindedir. Okulumuz Adıyaman hava alanına 5 km mesafededir. Mezarı kesin bir şekilde bilinen önemli sahabelerden Safvan bin muattal türbesi okulumuza 17km mesafededir.Okulumuz Adıyaman-Kahta anayolu güzergahında bulunduğu için ulaşım yönünden sıkıntı çekilmemektedir.Kendi araçlarımızla,öğretmen servis aracı ve kahta Tur araçlarıyla il merkezine kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyoruz.